Upraise Media Over ons

Je eigen bedrijf online laten opvallen, dat is de missie van Upraise Media. Het internet is een unieke plek dat een grootste toekomst zal hebben. Daar wil jij met je eigen bedrijf niet in ontbreken toch?

Of je nou installaties aanlegt, goederen transporteert of ruimtes verhuurt; je bedrijf goed op de kaart zetten gebeurt steeds meer op het internet. Wil je graag een informatieve website die alles over je bedrijf verteld? Of verkoop je liever je eigen producten met een professionele webshop? Of je nou een groot bedrijf hebt of een startend ondernemer bent, wij helpen je graag. Met ruim 7 jaar ervaring op het gebied van online, ondersteunt Upraise Media je van A tot Z.

Even voorstellen Wie ben ik

Jochem van Krieken

Mijn naam is Jochem van krieken. Initiatiefnemer van Upraise Media en de persoon die je graag helpt je bedrijf online op de kaart te zetten. Velen zien online succes als een grote stap. Daarom denk ik graag van begin tot eind mee met bedrijven voor een goede start. Mijn doel is om jouw digitale problemen op te lossen zodat jij je kan focussen op wat belangrijk is: ondernemen! Klaar om je bedrijf nieuw leven in te blazen? Ik ga graag de uitdaging met je aan!

Neem contact op

Los je digitale problemen op met Upraise Media!

Neem contact op